Zásady ochrany osobních údajů

Vítejte na stránkách společnosti Schmitz Cargobull AG. Považujeme spravedlivé a transparentní zpracování údajů a jejich ochranu za důležité. V následujícím textu bychom vám chtěli poskytnout informace, které potřebujete ke kontrole a uplatnění vašeho práva na ochranu údajů.

1. Kdo je odpovědný za zpracování?

Odpovědný:
Cargobull Parts & Services GmbH
Siemensstrasse 49
48341 Altenberge
e-mail: info@cargobull.com

2. How can I contact the Data Protection Officer

Na ochranu osobních dat nás kontaktujte:
Schmitz Cargobull AG
Bahnhofstrasse 22
48612 Horstmar
Data Protection Officer
E-mail: dataprotection@cargobull.com

3. K jakým účelům a z jakého právního důvodu zpracováváme osobní data?

Při používání našich webových stránkek nebo při jiném navázání kontaktu s námi získáváme od vásosobní údaje .

Obecně zpracováváme údaje o následujících právních základech:

Pokud poskytnete svůj výslovný souhlas (článek 6 (1a) GDPR), například pokud chcete, abychom vás kontaktovali přímo, objednejte si náš informační bulletin nebo obdrželi propagační nabídky přizpůsobené vašim potřebám.
Chcete-li splnit naše smluvní závazky (čl. 6 (1b) GDPR), například pokud zakoupíte produkty od nás.
Jako společnost podléháme různým právním povinnostem (čl. 6 odst. 1 písm. C) GDPR). Například jsme povinni uchovávat určité dokumenty v souladu s daňovými zákony a obchodním právem.
Kromě toho zpracováváme údaje na základě oprávněného zájmu o nás nebo třetí strany (čl. 6 (1f) GDPR). To zahrnuje zpracování dat pro účely přímé inzerce, propagace prodeje, zabezpečení IT a boj proti podvodům, stejně jako vytváření pseudonymních uživatelských profilů pro analýzu a požadavek-orientovaný design webových stránek (sledování). Máte právo na námitku zpracování údajů v důsledku oprávněného zájmu podle čl. 21 (1) GDPR.


3.1 Zpracování dat na našich webových stránkách


3.1.1 Kontakt s firmou Schmitz Cargobull

Můžete nám zaslat své dotazy a zprávy prostřednictvím kontaktního formuláře, naší e-mailové adresy nebo telefonicky. Vaše osobní údaje zpracováváme jen proto, abychom vás kontaktovali prostřednictvím požadovaných cest a zpracovali požadavek (právní základ je článek 6 (1 a nebo b) DSGVO).

3.1.2 Distribuce našeho zpravodaje

Chcete-li získat informace o aktuálních nabídkách, zprávách o produktech atd., Můžete se přihlásit do našeho bulletinu, který může obsahovat také nabídky skupiny Schmitz Cargobull Group.

Informace o reklamě jsou zasílány pouze na vaši e-mailovou adresu v rámci našeho zpravodaje, pokud jste souhlasili s použitím vaší e-mailové adresy. Svůj souhlas s přijímáním informačních bulletinů můžete kdykoli odvolat kliknutím na odkaz pro odběr v informačním bulletinu nebo informováním o vaší žádosti o zrušení registrace prostřednictvím e-mailu na info@cargobull.com.

Pro registraci do našeho bulletinu používáme postup dvojího volby. To znamená, že po odeslání e-mailu na požadovanou e-mailovou adresu pošleme e-mail, ve kterém požadujeme potvrzení o tom, že chcete dostávat informační bulletin. Kromě toho ukládáme vaše IP adresy spolu s datem a časem registrace a potvrzení. To nám umožňuje doložit vaši registraci a v případě potřeby vyřešit případné zneužití vašich osobních informací třetími stranami.


3.1.3 Sledování newsletteru

Chcete-li lépe porozumět tomu, jak je náš informační bulletin používán, vyhodnocujeme chování uživatelů při distribuci zpravodaje. Pro tuto analýzu odesílané e-maily obsahují webové majáky, známé také jako sledovací pixely. Jedná se o obrazové soubory s jedním pixelem, které odkazují na naše webové stránky a umožňují nám vyhodnotit chování uživatelů. To se provádí pomocí webových majáků, které jsou propojeny s vaší e-mailovou adresou a mají jedinečné ID. Odkazy zahrnuté v tomto bulletinu obsahují také tyto odkazy.

Pomocí těchto dat vytvoříme uživatelský profil, abychom mohli přizpůsobit newsletter vašim specifickým zájmům. V tomto procesu zaznamenáváme, když čtete náš informační bulletin, na který odkazujeme a kliknete a odvodíte své osobní zájmy z těchto informací. Tyto údaje propojujeme s našimi činnostmi na našich webových stránkách.
K tomuto sledování můžete kdykoli použít objekt kliknutím na samostatný odkaz, který je k dispozici v každém e-mailu. Informace budou uloženy tak dlouho, dokud jste přihlášeni k odběru bulletinu. Po zrušení předplatného uložíte údaje anonymně a čistě pro statistické účely.

Navíc takové sledování není možné, pokud jste ve výchozím nastavení deaktivovali zobrazení obrázků v e-mailovém programu. V takovém případě se informační bulletin zcela nezobrazí a pravděpodobně nebudete moci používat všechny funkce. Sledování popsané výše se provádí, pokud ručně prohlížíte snímky.


3.1.4 Další reklama společnosti Schmitz Cargobull

Pokud obdržíme vaši e-mailovou adresu a poštovní adresu jako součást objednávky, můžeme tyto informace použít k tomu, abychom vás v budoucnu informovali o podobném nabízení produktů a služeb prostřednictvím e-mailu a běžnou poštou. Pokud si nepřejete dostávat žádné další informace o inzerci prostřednictvím e-mailu nebo pravidelné pošty, můžete kdykoliv reklamovat komerční využití vašich údajů, které budou účinné pro budoucnost, aniž by vznikly jiné náklady než náklady na přenos podle základní sazby. Vaše námitky můžete odeslat na následující kontaktní adresy.

Schmitz Cargobull AG, Bahnhofstraße 22, 48612 Horstmar, e-mail: info@cargobull.com

3.1.5 kariéra

Můžete zaslat elektronicky, zejména prostřednictvím e-mailu nebo prostřednictvím portálu kariéry, do jedné z našich společností. Vaše údaje budou použity výhradně pro zpracování vaší žádosti a zpočátku budou zpracovány společností Schmitz Cargobull AG. Následně bude vaše žádost předána dodavateli skupiny Schmitz Cargobull Group.

Vezměte prosím na vědomí, že nešifrované e-maily nejsou přenášeny chráněné proti přístupu.

Pokud jste požádali o konkrétní pozici a již byl vyplněn nebo považujeme za jinou nebo lepší, rádi bychom Vaši žádost předali společnosti. Dejte nám prosím vědět, pokud nesouhlasíte s přesměrováním.

Vaše osobní údaje budou smazány bezprostředně po dokončení procesu podání žádosti nebo po uplynutí maximálně 6 měsíců, pokud nám výslovně neudělíte souhlas s delším ukládáním vašich údajů nebo nedojde k uzavření smlouvy. Právním základem je čl. 6 odst. 1 písm. A, b a f DSGVO, jakož i § 26 BDSG.

3.1.6 Jak se na tomto webu používají soubory cookie?

Když používáte naše webové stránky, soubory cookie jsou uloženy v počítači. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které jsou uloženy na vašem pevném disku, přiřazeny prohlížeču, který používáte, a které poskytují určité informace tělu, který nastavuje soubor cookie. Soubory cookie nemohou spustit programy ani přenášet viry do vašeho počítače. Slouží k tomu, aby byl internet více uživatelsky vstřícný a efektivní. Používáme také cookies k identifikaci vás pro následné návštěvy, pokud máte účet u nás. Jinak byste se museli při každé návštěvě znovu přihlásit.

Tyto webové stránky používají následující typy souborů cookie, jejichž rozsah a funkce jsou vysvětleny níže:

Přechodné soubory cookie
Tyto soubory cookie se po ukončení prohlížeče automaticky odstraní. Patří sem zejména cookies relace. Uchovávají takzvané ID relace, které mohou být přiřazeny k běžné relaci různým požadavkům z vašeho prohlížeče. To vám umožní rozpoznat počítač při návratu na naše webové stránky. Soubory cookie relace jsou odstraněny při odhlášení nebo zavření prohlížeče.

Trvalé soubory cookie
Tyto soubory cookie se po uplynutí určité doby automaticky vymažou, což se může lišit v závislosti na souboru cookie. Soubory cookie můžete v nastavení zabezpečení prohlížeče kdykoli smazat.

Flash cookies
Používané soubory cookie Flash nejsou rozpoznány prohlížečem, ale pomocí pluginu Flash. Dále používáme paměťové objekty HTML5, které jsou uloženy v zařízení. Tyto objekty ukládají požadovaná data bez ohledu na váš prohlížeč a nemají datum automatického vypršení platnosti. Pokud nechcete zpracovávat soubory cookie Flash, musíte nainstalovat doplněk, například: B. "Better Privacy" pro Mozilla Firefox (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/betterprivacy/) nebo Adobe Flash zabiják cookie pro Google Chrome. Zabránit použití objektů úložiště HTML5 pomocí soukromého režimu v prohlížeči. Také doporučujeme, abyste pravidelně smažili soubory cookie a historii prohlížeče ručně.

Předcházení cookies
Nastavení prohlížeče můžete nastavit podle svých přání. B. odmítněte přijetí souborů cookie třetích stran nebo všech souborů cookie. Mějte na paměti, že nebudete moci používat všechny funkce tohoto webu.

3.2 Zpracování dat na veletrzích

Pokud nám poskytnete své kontaktní údaje na veletrhu, např. zanecháním vaší vizitky, účastí na soutěži (viz 3.1.2) nebo přihlášením k odběru informačního bulletinu (viz 3.1.3.), zaznamenáváme tato data do našeho CRM systém. Vaše údaje používáme, abychom vás mohli kontaktovat podle vašeho přání , založit obchodní vztah a poskytnout vám informační materiály.

3.3 Zpracování dat pro telefonickou podporu

Pokud nám zavoláte telefonicky, mlžeme potřebovat vaše jméno, vaši firmu, váš problém a případně i kontaktní údaje. Vaše údaje budou použity k vyřízení vaší žádosti. Právním základem je článek 6 (1b a f) GDPR.

Hovor bude zaznamenán pouze s vaším výslovným souhlasem (čl. 6 (1a) GDPR). Nahrávání se provádí za účelem sledování a zlepšování kvality zákaznické podpory. "

4. Budou moje údaje zpřístupněny třetím stranám?

Aby společnost Schmitz Cargobull mohla zpracovávat vaše data v souladu s dříve popsanými účely, může být nutné, aby ostatní uživatelé zobrazovali a zpracovávali data.

4.1 Příjemci v rámci skupiny Schmitz Cargobull

Ve zvláštních případech může být nutné distribuovat data v celé skupině. Data jsou však zpracovávána pouze v rámci skupiny Schmitz Cargobull, pokud k tomu máme oprávněné oprávnění. Tak je tomu například v případě, že jiné společnosti v rámci skupiny Schmitz Cargobull pracují v našem zastoupení při zpracování objednávky, nebo pokud zákonný zájem podle čl. 6 (1f) existuje GDPR.

4.2 Externí poskytovatelé služeb (zpracovatelé objednávek)

Vaše údaje budou zasílány servisním partnerům za předpokladu, že tito poskytovatelé služeb pracují v našem zastoupení a podporují společnost Schmitz Cargobull při poskytování svých služeb. Pokud se například přihlásíte k odběru našeho informačního bulletinu, pověříme poskytovatele služeb o distribuci zásilky.

Zpracování vašich osobních údajů autorizovanými poskytovateli služeb probíhá pouze v rámci zpracování objednávky podle čl. 28 GDPR.

4.3 4.3 Ostatní poskytovatelé služeb, partneři a třetí strany

Společnost Schmitz Cargobull může spolupracovat s dalšími partnery, pokud je to nutné k naplnění nabídky služeb nebo pokud jsme ze zákona povinni poskytnout údaje.

Vkládáme hodnotu při zpracování vašich dat v rámci EU. Můžeme však zaměstnávat poskytovatele služeb mimo EU. V těchto případech zajistíme, že před přenosem vašich osobních údajů bude zajištěna přiměřená úroveň ochrany údajů. To znamená, že standardní smlouvy EU nebo rozhodnutí o přiměřenosti, jako je ochrana soukromí EU, jsou využívány k dosažení úrovně ochrany údajů, která je srovnatelná s normami v rámci EU.

5. Jak dlouho jsou moje data archivována?

Osobní údaje vymažeme, jakmile důvod jejich ponechání již neexistuje a zákonná doba uchovávání již nebrání vyřazení.

6. 6. Jaká jsou moje práva a jak je mohu uplatnit??

"Máte následující práva k nám ohledně osobních údajů, které se vás týkají:

6.1 Obecná práva

Máte právo na přístup, opravu, odstranění, omezení zpracování, námitky proti zpracování a přenosu dat. Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas odvolat s účinkem do budoucna.

6.2 Práva týkající se zpracování údajů v souladu s oprávněným zájmem

V souladu s čl. 21 (1) GDPR máte právo vznést námitky proti zpracování údajů, které se vás týkají, zpracovávané podle čl. 6 odst. 1 písm. E) GDPR (zpracování údajů ve veřejném zájmu) nebo čl. 6 (1f) GDPR D (Zpracování dat k výkonu oprávněného zájmu) kdykoliv z důvodů souvisejících s vaší konkrétní situací. To platí i pro profilování založené na tomto nařízení. Pokud uplatníte své právo na námitku, nebudeme dále zpracovávat vaše osobní údaje, pokud nebudeme schopni prokázat přesvědčivé oprávněné důvody pro zpracování, které převyšují vaše zájmy, práva a svobody, nebo zpracování se použije pro vznik, výkon nebo obranu právních nároků .

6.3 Přímá reklamní práva

Pokud zpracováváme vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu, máte v souladu s čl. 21 (2) GDPR, kdykoli namítat, že zpracováváte vaše osobní údaje pro takový marketing, včetně profilování, v rozsahu, který se týká takového přímého marketingu.

Pokud máte námitky proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudeme již zpracovávat vaše osobní údaje pro tyto účely.

6.4 Právo na rozsáhlou stížnost u orgánu dozoru

Máte také právo na rozsáhlou stížnost u odpovědného orgánu pro ochranu údajů týkajícího se zpracování vašich osobních údajů. "

7. Jiné

7.1.1 Změny prohlášení o ochraně údajů

Toto prohlášení o ochraně údajů bude revidováno v důsledku probíhajícího vývoje internetu nebo naší nabídky. Oznámíme změny na této stránce včas. Tato stránka by měla být pravidelně kontrolována, abychom byli informováni o aktuálním stavu našich zásad ochrany osobních údajů.

7.1.2 Odkazy na jiné webové stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů. Rádi bychom zdůraznili, že toto prohlášení o ochraně osobních údajů se vztahuje výlučně na webové stránky společnosti Schmitz Cargobull. Nemáme žádný vliv na to, zda jiní poskytovatelé vyhovují předpisům o ochraně údajů, a neupravují je. "
Vítejte na stránkách společnosti Schmitz Cargobull AG. Považujeme ochranu vašich osobních údajů a spravedlivé a transparentní zpracování údajů za důležité. V následujícím textu bychom vám chtěli poskytnout informace, které potřebujete ke kontrole a uplatnění vašeho práva na ochranu údajů.